KARE

Interiérové dekorace a doplňky, Praha

Srdce návrhářské filozofie KARE tvoří alternativní a zábavné designové produkty do interiéru. Rozsáhlé předváděcí prostory firmy najdeme v Praze 9. Můžete si zde prohlédnout tisíce rozverných předmětů pro interiéry vašeho domova nebo kanceláře. Jsou ideální pro všechny, kteří preferují spontánní a trendy styl se smyslem pro humor.

Tento unikátní a moderní lifestylový koncept se zrodil v malém obchodě v Mnichově v Německu, v němž svobodomyslní lidé se smyslem pro design nakupovali trendy doplňky pro své domácnosti. V současné době KARE provozuje prodejny v Evropě i Asii. Jeho zábavné a výstřední designové předměty zahrnují nábytek, designové osvětlení, kuchyňské potřeby (šálky, sklenice, mísy atd.), ozdobné předměty do domácnosti (nástěnné hodiny, rámečky na fotografie, svícny, obrazy a výzdobu na stěny atd.) a dárkové předměty. V KARE naleznete pestrou řadu produktů pro váš domov, včetně nábytku a doplňků pro váš obývací pokoj, kuchyň, koupelnu, ložnici, verandu a zahradu, a dokonce i pro vaši kancelář. Ať už hledáte moderní a elegantní koženou pohovku, exotickou závěsnou svítilnu nebo olejovou malbu trpaslíka či kočky, zářivou zvířecí hlavu z umělé hmoty na zeď nebo barevný designový koberec, v KARE rozhodně najdete unikátní věci přesně pro váš excentrický vkus.

Přátelský a design milující personál v KARE Vám ochotně poskytne poradenství při výběru a sladění (nebo nesladění, pokud je to váš záměr) výrobků pro váš osobní prostor. Za jejich neutuchajícím nadšením se budete do obchodu KARE vracet.

  • Adresa
    Showroom: Skorkovská 2457,Praha 9
  • Telefon
  • Web
    www.kare-shop.cz

Další interiérové dekorace a doplňky, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.