NAOKO

Interiérové dekorace a doplňky, Praha

NAOKO je obchodní značka nejen internetového, ale i pražských kamenných obchodů společnosti Albertina s.r.o., dovozce širokého sortimentu bytových doplňků a dárků od dodavatelů z celého světa, které zaručeně oživí, ozvláštní a prozáří váš byt či dům.

NAOKO oslovuje zejména zákazníky oceňující nevšední design výrobků pro domácnost a nápaditost dárků pro radost a do Čech přináší řadu unikátních designérských značek. NAOKO je přímým dovozcem všech nabízených výrobků. Díky nezávislosti na tuzemském velkoobchodu, rostoucímu zájmu zákazníků a flexibilitě NAOKO importuje a zařazuje do svého sortimentu horké novinky a u každého zakoupeného kousku si můžete být jisti jeho unikátností a originalitou.

Díky propojení internetového a kamenného obchodu nabízí NAOKO aktualizovaný přehled o sortimentu výrobků, příležitost osahat si všechny nezvyklé a nevšední výrobky v kamenných prodejnách, přehled o aktuálních skladových zásobách a jistotu rychlého dodání. Na svých webových stránkách nabízí NAOKO příjemnou a pohodlnou možnost využití dárkových poukázek či dárkových seznamů, které usnadňují výběr svatebních, promočních či narozeninových darů. 

  • Adresa
    Revoluční 24,Praha1
  • Web
    www.naoko.cz

Další interiérové dekorace a doplňky, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.