de-sign.cz

Interiérové dekorace a doplňky, Praha

de-sign.cz v je obchod, galerie a studio v Praze na Letné. Na tomto „smyslůplném místě“ najdete obchod s designovým zbožím, studio, kde pro vás vytvoří design na míru, a galerii v jednom.

Nabídka obchodu de-sign.cz zahrnuje designový porcelán a sklo, doplňky do interiéru, šperky jako prsteny, náušnice či brože, ale i plakáty a knížky a mnoho dalšího. To vše od řady mladých českých designérů. de-sign.cz nabízí také de-sign edici vytvořenou speciálně pro de-sign.cz, kterou nikde jinde než v kamenném obchodě nebo v internetovém obchodě de-sign.cz neseženete. Její součástí je porcelán, brože, ručníky, prostírání a další. Vše, co v de-sign.cz najdete, není jen funkční, ale má také osobitý charakter.

Pokud si z nabízeného zboží nevyberete, de-sign.cz pro vás zajistí dekoraci porcelánu podle vašeho přání, vytvoří kreslené materiály nebo navrhne grafickou podobu jakýchkoli tiskovin a prezentačních materiálů. Zprostředkovává také výrobu šperků, tašek a jiných módních doplňků podle přání svých zákazníků. V de-sign.cz máte také možnost vidět několikrát ročně výstavu některého ze známých či začínajících designérů.

  • Adresa
    Sládkova 7 (vchod z ul. Havanská),170 00 Praha 7
  • Telefon
  • Web
    www.de-sign.cz

Další interiérové dekorace a doplňky, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.