LLEV

Interiérové dekorace a doplňky, Praha

Toužíte-li po originálním designovém doplňku nebo kusu nábytku do interiéru, prohlédněte si realizované objekty pražského design studia LLEV. Studio LLEV založené v roce 2004 Evou a Marcelem Mochalovými nabízí profesionální a kreativní služby v oblasti produktového, interiérového a grafického designu.

Jak je patrno z široké škály služeb, které design studio LLEV nabízí, i ze spektra realizovaných zakázek, je studio otevřeno různorodým zadáním svých klientů. Vzniku jakéhokoliv produktu předcházejí diskuze se zadavatelem a detailní studie. Navrhované objekty zahrnují šperky, nábytek, porcelán, sklo, svítidla a další produkty, které vás zaujmou svým jedinečným a originálním designem. Ať už se ve vašem případě bude jednat o zakázku z jakékoliv oblasti působení studia LLEV, vaše představy a sny dostanou v jeho podání svůj reálný rozměr a duši.

Design studio LLEV spolupracuje se společnostmi Laufen CZ, Beleon, Becherovka, Lasvit, Manumade, Jika, Simax, Ton, a s dalšími soukromými klienty a institucemi. Své návrhy prezentuje LLEV pravidelně na výstavě současného designu Designblok i na dalších výstavách. V roce 2011 byl LLEV nominován na prestižní světové ocenění za design EDIDA.

  • Adresa
    MgA. Eva Mochalová,MgA. Marcel Mochal
  • Telefon
  • Web
    www.llev.cz

Další interiérové dekorace a doplňky, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.