Butlers

Interiérové dekorace a doplňky, Praha

Hledáte atraktivní zboží a dekor pro váš šťastný domov? Pokud ano, zaměřte svou pozornost na firmu Butlers. Pokud existuje jen jedno místo, kde by vše mělo být perfektní, pak je to váš domov, kde si můžete vychutnat svůj volný čas s rodinou, s přáteli nebo jen o samotě, kde můžete být sami sebou a obklopeni věcmi, které milujete.

V Butlers můžete najít designové předměty vysoké kvality pro každou místnost svého domova za skvělé ceny, ať už se jedná o dekor, nábytek nebo vybavení do kuchyně. Butlers je tím pravým místem, kde můžete načerpat inspiraci a také vybrat dárky pro přátele, obzvláště pro milovníky vaření a interiérového designu.

Historie značky Butlers v Německu sahá až do roku 1829, kdy obchod pod značkou Josten nabízel zákazníkům zboží pro domácnost, jako např. porcelánové nádobí. Rodinní příslušníci firmy Josten pak založili Butlers a v roce 1999 otevřeli první obchod ve městě Cologne. Firma Butlers má nyní obchody po celém světě, ten v České republice byl otevřen v roce 2012. Pražané jsou potěšeni z jeho kvalitní nabídky, protože po dlouhou dobu byla jediným hráčem na poli interiérového designu za příznivou cenu pouze firma Ikea. Sháníte-li atraktivní zboží do domácnosti za skvělé ceny, zamiřte rovnou do Butlers! 

  • Adresa
    Atrium Flóra: Vinohradská 2828/151,Praha 3,Praha 4
  • Telefon
  • Web
    www.butlers.cz

Další interiérové dekorace a doplňky, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.