LUIS Decoration s.r.o.

Interiérové dekorace a doplňky, Praha

Kvalitní kuchyňské a bytové doplňky zahraničních značek zakoupíte ve dvou pražských prodejnách LUIS na Chodově a Floře a ve stejnojmenném internetovém obchodě.

V nabídce obchodů LUIS najdete převážně italské a německé značky, které nabízejí vše, co vás v souvislosti s kuchyňským vybavením napadne – hrnečky, designové jídelní sety, talíře, mísy, příbory, konvice, slánky a pepřenky, kuchyňské nože, ale i vázy, odpadkové koše, koše na prádlo nebo koupelnové doplňky. Značky, které firma LUIS Decoration s.r.o. na českém trhu zastupuje, jsou ASA Selection, Brabantia, By Inspire, Cilio, Kyocera, Küchenprofi, Legnoart, Robex, Rona a William Levene. Pokud milujete vynikající keramiku a porcelán, jistě vás potěší výrobky značky By Inspire. Milovníci nadčasového designu si naopak přijdou na své u kuchyňských doplňků firmy Brabantia. Ostré keramické nože zastupuje v nabídce obchodů LUIS značka Kyocera a kuchyňské sklo slovenská firma Rona.

Tím však nabídka firmy LUIS Decoration zdaleka nekončí. Z široké škály kuchyňských a bytových doplňků si jistě vybere každý, stačí se s ní jen seznámit prostřednictvím internetu nebo návštěvou některého z obchodů.

  • Adresa
    Centrum Chodov Praha,Roztylská 2321/19,148 00 Praha 4,Vinohradská 149,130 00 Praha 3
  • Telefon
  • Web
    www.luis.cz

Další interiérové dekorace a doplňky, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.