Pavel Barták

Interiérové dekorace a doplňky, Praha

Sháníte originální uměleckou fotografii, která dodá vašemu bytu, domovu nebo kanceláři styl? Pokud ano, nenechte si ujít nabídku fotografií nezávislého fotografa Pavla Bartáka, který se specializuje na architekturu a umění, pracuje na různých foto-projektech a také se soustředí na focení svateb.

Se svou Minoltou Maxxum 3xi často zachycuje svoje oblíbené téma - jednotlivé substruktury měst a jejich okolí. Rád využívá odrazů na plochách lesklých materiálů, které se ve městech nacházejí a které jsou často kolemjdoucími přehlíženy. Pomocí nich zobrazuje mnohdy přehlížené všední krásy přírody i svět lidí. Pavel Barták se také snaží zachytit přirozené barevné kompozice a vytvořit si tak osobitý styl v oblasti výtvarné fotografie.

Architektura a městské oblasti jsou jeho hlavním zaměřením, přesto má Barták velký talent i na vykreslení lidských emocí. Prohlédněte si jeho dvojjazyčné webové stránky, na kterých najdete krásné svatební fotografie. Potřebujete-li profesionální a zároveň dostupné snímky vašich nemovitostí, Barták nabízí i kreativní a komplexní fotografickou prezentaci budov, bytů, apartmánů, restaurací, apod.

Další interiérové dekorace a doplňky, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.