BOMMA

Interiérové dekorace a doplňky, Praha

Dokonalé křišťálové výrobky vysoké kvality od předních tuzemských a zahraničních sklářských výtvarníků se skrývají pod značkou BOMMA společnosti Bohemia Machine ze Světlé nad Sázavou.

Designové křišťálové sklo vyrábí Bohemia Machine ve vlastních moderních sklárnách. Sklo je ručně tvarováno a foukáno zručnými skláři, kteří vyrábějí dokonalé a unikátní výrobky vysoké kvality podle návrhů těch nejlepších z nejlepších. Výrobky jsou vyráběny z naprosto čisté skloviny, precizně broušeny, finálně upravovány a leštěny tak, aby bylo dosaženo vysokého lomu světla. Značka BOMMA spolupracuje s vyhlášenými českými designéry, jakými jsou například Rony Plesl, prof. Jiří Pelcl nebo František Vízner i se zahraničními odborníky jako jsou Karen Le Mont, Charles a Constantin Parriot, Ann Wahlstrom, Richard Jackson a další. V České republice i zahraničí kooperuje také s významnými galeriemi.

V Praze zakoupíte český broušený křišťál značky BOMMA, jenž patří v České republice mezi špičku, hned na několika místech. Vedle obchodního domu DBK to jsou například prodejní galerie Prague Art & Design a Qubus v DOXu nebo obchody Futurista, Kubista či Modernista.

  • Adresa
    Prodejní místa: DOX,Poupětova 1,Praha 7; Prague Art & Design,Martinská 4; Praha 1; Kubista,Ovocný trh 19,Praha 1; Modernista,Celetná 12,Praha 1; Futurista,Betlémské nám. 5A,Praha 1; DBK,Budějovická 1667/64
  • Web
    www.bomma.cz

Další interiérové dekorace a doplňky, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.