Modernista

Interiérové dekorace a doplňky, Praha

Firma Modernista, která se specializuje na český design a užité umění, provozuje po Praze celkem čtyři prodejny. Jakmile do jedné z těchto prodejen vstoupíte, ocitnete se v magickém světě původního českého designu. Od doby svého založení v roce 1999 okouzluje Modernista české i zahraniční zákazníky a pravidelně se objevuje v periodikách o designu a bydlení.

Designové produkty, které Modernista nabízí, zahrnují repliky kubistické keramiky, modernistický a kubistický nábytek, designové osvětlení, šperky, porcelán a další. Pokud sháníte stylový nábytek, Modernista nabízí proslulé repliky prvorepublikového nábytku ve stylech art deco, bauhaus a kubismus, které vás jistě okouzlí svou dokonalostí. Nábytek si je možné prohlédnout především ve vlajkové prodejně Modernisty ve Vinohradském pavilonu na Vinohradské ulici. Zde můžete obdivovat repliky nábytku slavných designérů, stylové bytové doplňky i zrestaurovaný původní nábytek.

Pokud sháníte avantgardní, inovativní designové kousky, ať už jsou to reprodukce klasického českého designu, či práce z oblasti designu soudobého, věnujte pozornost síti prodejen Modernista.

  • Adresa
    náměstí Republiky 5,Praha 1,Praha 1,Praha 1,Vinohradský pavilon: Vinohradská 50,Praha 2
  • Telefon
  • Web
    www.modernista.cz

Další interiérové dekorace a doplňky, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.