LoveMusic

Interiérové dekorace a doplňky, Praha

Česká nezávislá módní a designová značka LoveMusic nabízí neotřelý a originální bytový design určený těm, kdo se rádi odlišují.

Pokud máte rádi výrazné barvy, jistě vás zaujmou nástěnné hodiny ve tvaru kachny, králíka či automobilu v jasné žluté, červené nebo modré barvě. Nebo byste si raději pověsili na zeď hodiny ve tvaru telefonu, srdce nebo televize? To vše najdete v nabídce obchodů LoveMusic, stejně jako zápisníky a diáře s originálními motivy a mnoho dalších produktů. Vaši pozornost si pak zcela jistě zaslouží němý sluha, konstrukce z dřevovláknité desky a designový doplněk v jednom, který slouží k odkládání oblečení, které by se jinak povalovalo po bytě. Vedle bytových doplňků koupíte v LoveMusic také originální pánské a dámské mikiny a trika, šperky jako náušnice, brože, náhrdelníky a další, to vše podle návrhů LoveMusic a vyrobené v České republice.

Veškeré zboží si můžete vyzkoušet a zakoupit v kamenných obchodech v Brně a v Praze na Smíchově nebo objednat z pohodlí domova v internetovém obchodě, kde při platbě předem navíc neplatíte poštovné.
 

Další interiérové dekorace a doplňky, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.