ARTBANANA

Interiérové dekorace a doplňky, Praha

Nakupte si originální a cenově dostupné umění od ARTBANANA – vše z pohodlí vašeho domova. Představte si, že sedíte a odpočíváte na své pohovce a rozhodnete se zakoupit jedinečné umělecké dílo od úspěšného umělce. Vše můžete uskutečnit díky firmě ARTBANANA.

V České republice existují stovky soukromých galerií, které nabízí k prodeji umělecká díla tradičním způsobem. Značka ARTBANANA se rozhodla spojit nabídku těchto galerií na jediném webu, abych nákup udělali co nejjednodušší a nejpohodlnější. Můžete si tak vybírat v jedné on-line galerii ze široké databáze umělců mladé i střední generace. ArtBanana věří, že každý má nárok na nákup originální malby či grafiky, což umožňují díky svým cenám. Chtějí tak konkurovat výzdobě bytů sériovými obrazy z obchodních řetězců a nahradit je původním uměním.

Založte si vlastní soukromou uměleckou galerii u sebe doma nebo v kanceláři, oživte trh s uměním a podpořte místní talenty se značkou ARTBANANA. Objednejte si originální umělecké dílo ještě dnes, ARTBANANA vám ho během několika dní dopraví až k vám domů. ARTBANANA miluje umění a chce, aby bylo součástí našeho každodenního života. Vneste do svých dnů barvy, originalitu a umění.
 

Další interiérové dekorace a doplňky, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.