Retro koncept

Interiérové dekorace a doplňky, Praha

Rozsviťte jakýkoliv všední interiér vyhledávaným retro kouskem z internetového obchodu Retro koncept. Pestré stránky této firmy nabízejí to nejlepší z nejlepšího československého designu ze šedesátých, sedmdesátých a osmdesátých let, a navíc i několik zahraničních designových předmětů.

Retro koncept má pro váš domov širokou řadu dekorativních předmětů od známých návrhářů, jejichž originály jsou velmi vyhledávané. Nabídka zahrnuje zajímavé barevné lampy, stropní svítidla, porcelánové a keramické zvířecí figurky, popelníky, talíře, nádobí, různé vázy pestrých barev, malé dřevěné a kovové stoličky, starodávné hodiny, se kterými budete cestovat zpět v čase, a mnohem více.

Designové kousky z Retro konceptu ve vás budou nejen probouzet sentiment, ale zároveň i přinesou svěží vítr, a rozhodně budou vynikat ve vašem interiéru. Cílem tohoto internetového obchodu je nabízet veselé a pestrobarevné artefakty pro váš šťastný a pohodový domov. Prohlédněte si stránky Retro koncept z pohodlí své domácnosti ještě dnes a vyberte si svůj jedinečný retro kousek.

Další interiérové dekorace a doplňky, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.