Studio Burda Art

Interiérové dekorace a doplňky, Praha

Rudolf Burda, kovář a sklář z Mladé Boleslavi, miluje kombinaci kovu s litým a foukaným sklem. Specializuje se na umělecko-kovářské práce a volnou tvorbu, při níž využívá materiály jako je ocel, nerez, foukané a lité sklo a smalt. Jeho originální výrobky, které vynikají precizním zpracováním a nesou značku Studio Burda Art, si můžete koupit v pražských obchodech DOX shop, Modernista, Kubista, v art shopu GATEGalerie, v Museu Kampa a na dalších místech.

Autorské originály Rudolfa Burdy, zpracované za využití nejmodernějších a přitom tradičních technologií, vynikají čistými formami a minimalistickým designem. Odráží se v nich estetika kubismu, funkcionalismu a konstruktivismu, které Rudolfa Burdu inspirují. Nekonečným zdrojem inspirace je mu také příroda, která obklopuje jeho ateliér.

Vedle originálních děl vyrábí Rudolf Burda také historické kopie interiérových a exteriérových prací a zabývá se restaurováním. Podílel se například na repasování starých kubistických lustrů, kovových krytů na topení a oplocení kolem Bauerovy vily v Libodřících, která vznikla podle projektu českého architekta Josefa Gočára.

  • Adresa
    Mladá Boleslav,Vinecká 142 – Neuberg,293 01
  • Telefon
  • Web
    http://burda-art.cz

Další interiérové dekorace a doplňky, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.