Dox by Qubus

Interiérové dekorace a doplňky, Praha

V pražských Holešovicích v Centru současného umění DOX najdete designový butik Dox by Qubus. Vznikl zde v roce 2008, ale ateliér a designový obchod Qubus na Starém Městě byl otevřen již v roce 2002.

Jakub Berdych a Maxim Velčovský založili Qubus za účelem vytvoření prostoru, kde by se dalo experimentovat s novými designy tradičních českých materiálů jako je porcelán a sklo a realizovat je. Výsledek byl úspěšný, neboť designové produkty značky Qubus se dnes prodávají v galeriích a designových obchodech na mezinárodní úrovni. Qubus také nabízí jedinečný interiérový design.

V obchodě Dox by Qubus najdete celou řadu moderního českého designu v podobě porcelánových a skleněných mís, sklenic, váz, svícnů a dalšího. Designový butik nabízí také řadu dalších designových produktů jako je skleněné zboží, porcelán, osvětlení, nábytek apod., to vše od předních českých designérů jako je František Vízner, René Roubíček, Bořek Šípek, Maxim Velčovský, Jakub Berdych, Rony Plesl, Zdeněk Lhotský, Petr Kovanda, Daniel Piršč, Anna Torfs, Zdeněk Vacek, Tactoo, Eva Eisler, Petr Dvořák, Jiří Šibor, Karel Votipka, Markéta Šílená, Věra Nováková, Pavel Opočenský a Belda Factory. Dox by Qubus nabízí také knihy o mezinárodním designu, umění a architektuře v angličtině a češtině.

  • Adresa
    Poupětova 1A,Praha 7 – Holešovice
  • Telefon
  • Web
    www.dox.cz

Další interiérové dekorace a doplňky, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.