Bytová architektka Michaela Jindrová

Architektonická studia v Praze

Pokud jste se - zajisté moudře - rozhodli při rekonstrukci bytu nebo výstavbě nového domku využít zkušenosti profesionála, přijdou vám jistě vhod služby akademické architektky Michaely Jindrové, která má dlouholetou praxi a řadu vynikajících výsledků, jež mluví samy za sebe, v oblasti navrhování interiérů a bytových rekonstrukcí.

Podstatné je vědět, že spoluprací s bytovým architektem neztrácíte kontrolu nad tím, jak bude váš byt ve výsledku vypadat, spolupráce se skutečným architektem je totiž spíše jakýmsi tvořivým dialogem, jehož výsledek je plodem vašich vlastních přání a myšlenek obohacených o bohaté zkušenosti a vize vámi vybraného bytového architekta.

Architektka Michaela Jindrová je ochotná vyjít plně vstříc každému ze svých klientů. Těm, kdo mají jasnou představu o novém interiéru svého domova, provozovny či kanceláře, pomůže dostat tuto představu na papír, přičemž přispěje mnoha cennými radami, a pro ty, kteří zatím spíše tápou, ochotně vytvoří své vlastní návrhy. Vedle návrhů nejrůznějších typů interiérů má ak. architektka Michaela Jindrová bohaté zkušenosti s architekturou obecně, s rekonstrukcemi rodinných domků a s realizací svých vlastních návrhů.

Další architektonická studia v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.