4a architekti

Architektonická studia v Praze

Mezi hlavní principy architektonického studia 4a architekti patří intenzivní spolupráce s klienty a volba progresivních postupů architektonických návrhů.

Architektonickou kancelář 4a architekti založili v roce 1998 čtyři partneři čtyř různých národností. Architektonické studio 4a architekti poskytuje komplexní spektrum služeb včetně projektové dokumentace, stavebního dozoru a finální spolupráce s klientem po dokončení stavby. 4a architekti mají zkušenosti s administrativními budovami, rezidenčními projekty, multifunkčními stavbami, obchodními centry a dalšími projekty. Tým studia se pravidelně účastní architektonických soutěží a mezinárodních výstav jako Wild Wild East v AIT Architektursalon Hamburg, výstavní projekt Intercity Berlin-Praha, Festival moderní a současné architektury Architectureweek, putovní výstava po Evropě Wonderland, Designblok a další. Projekty studia byly také publikovány v několika mezinárodních publikacích.

Pokud vás profil architektonického studia 4a architekti zaujal (viz také fotografie projektů na webové stránce studia) a máte v plánu nějaký architektonický projekt, neváhejte 4a architekty kontaktovat nebo přímo navštívit jejich ateliér nedaleko Letenských sadů.

Další architektonická studia v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.