Miroslav Hujer

Architektonická studia v Praze

Pokud máte zájem o špičkové služby architekta, obraťte se na Miroslava Hujera. Miroslav Hujer se specializuje na domy v moderním stylu a s jedinečným interiérem. Jeho design je elegantní, v souladu s nejnovějšími trendy, vhodný pro komerční i obytné prostory a přátelský k životnímu prostředí.

Uznávaný architekt Miroslav Hujer má bohaté zkušenosti, inspiruje se například japonskými zenovými zahradami, klasickými stavbami architekta jménem Geoffrey Bawa (hlavního architekta, který stojí za myšlenkou tropického modernismu) a vernakulární (lidovou) architekturou (návrhy reflektující lokální potřeby a tradice a využití místních materiálů). Hujerovým cílem je vytvořit stavby, které s věkem neztrácejí na svém půvabu, vynikají jedinečným designem a harmonicky souznějí se svým okolím. Inovativní architektonické prostory jsou navrhovány tak, aby obyvatelům poskytovaly velkorysé množství denního světla. Současná architektura má často tendenci působit chladně a nepřístupně, pro Hujerovy návrhy to však neplatí. Všechny jeho interiéry a domy jsou navrhovány tak, aby plně využívaly svůj potenciál - jako kompaktní celek, který zahrnuje nejen strukturální design, ale i nábytek a okolní zeleň, tudíž nečiní architektonické prostory chladnými.

Miroslav Hujer se také věnuje rekonstrukčním projektům u historických budov. Je důležité zmínit, že jeho projekt rekonstrukce secesní vily v Heverově ulici v Kolíně byl jmenován regionální Stavbou roku 2011. Hujer také vytváří projekty a realizace komerčních prostor, ve kterých kombinuje současné trendy s tradičními architektonickými postupy. Reprezentativní prostory Volkswagen showroomu a školícího střediska jsou skvělou ukázkou jeho práce. Pokud sháníte uznávaného architekta, který vám pomůže vytvořit designový prostor vašich snů, kontaktujte Miroslava Hujera ještě dnes. 

Další architektonická studia v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.