Atelier Pelcl

Architektonická studia v Praze

Pokud se chystáte rekonstruovat nebo stavět dům či kancelář vašich snů a potřebujete odborníky, kteří by vám pomohli s návrhy a plánováním, pak se obraťte na Atelier Pelcl. Díky praktickým, inovativním a atraktivním designům je Atelier Pelcl založený roku 1990 jedním z nejznámějších v České republice.

Hlavní tváří Atelieru Pelcl je profesor a architekt Jiří Pelcl, který přednáší na Vysoké škole uměleckoprůmyslové v Praze, kde v letech 2002–2005 působil také jako rektor. Tento vysoce uznávaný architekt pravidelně publikuje v mezinárodních a českých časopisech o architektuře a designu a přednáší na předních univerzitách jako Rietveld Academy v Amsterdamu, University of California v Berkeley, Yale University, ENSDI Paříž, RCA Londýn a SCIARCH v Los Angeles. Jiří Pelcl je známý vytvářením návrhů prestižních interiérů včetně interiérů Pražského hradu pro bývalého prezidenta Václava Havla, Českého domu ve Švédsku a českých ambasád v Římě a Pretorii. Talent a inovace Atelieru Pelcl však nekončí s Jiřím Pelclem. V ateliéru také působí architekti MgA. Petr Mikošek a MgA. David Crla, díky kterým vznikají ve studiu originální návrhy exteriérů a interiérů.

Kromě architektonických návrhů a designu interiérů pro soukromé rezidenční objekty, kanceláře a veřejné prostory vytváří Atelier Pelcl nádherné designové sklo, porcelán, moderní nábytek a další předměty, které jsou vysoce ceněny. Pokud hledáte inovaci, vysokou kvalitu a stoprocentní spokojenost, pak je Atelier Pelcl tím pravým architektonickým studiem pro vás.

Další architektonická studia v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.