Jaroš Design

Architektonická studia v Praze

Pokud se chystáte pronajímat kancelářské prostory nebo kupovat nové kanceláře, budete nejspíš potřebovat profesionály, kteří se postarají o stavební úpravy prostor a o návrhy kancelářských interiérů. V takovém případě je nejlepší obrátit se na ty nejpovolanější v oboru, konkrétně na pražskou společnost Jaroš Design.

Společnost Jaroš Design se stane vaším průvodcem na cestě návrhů a realizace kancelářského interiéru. Její služby jsou komplexní a zahrnují širokou škálu prací od výběru a posouzení kancelářských prostor až po odsouhlasení finální podoby interiéru. Samozřejmostí je vypracování podkladů pro provedení nutných stavebních úprav, návrh a výběr vhodného nábytku, návrh architektonicko-výtvarného řešení v podobě 3D vizualizací a mnoho dalších služeb. Pokud budete mít zájem vybavit své kancelářské prostory designovým nábytkem, ale zároveň do něj nebudete chtít příliš investovat, můžete využít možnosti koupě kancelářského nábytku z druhé ruky, kterou vám zprostředkuje firma Office Outlet.

Finální podoba kanceláří bude výsledkem vaší spolupráce s odborníky společnosti Jaroš Design, kteří mají mnohaleté zkušenosti v oboru a vzájemně spolupracují již od roku 1999. Perfektní výsledek je tedy zaručen.

  • Adresa
    Praha 7 – Holešovice,Bubenská 1
  • Web
    www.jaros-desing.cz

Další architektonická studia v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.