mi.casa

Interiérové poradenství, Praha

Služby interiérového designéra zejména v Praze a Čechách nabízí společnost mi.casa Terezy Zmátlové. Svým klientům poskytuje jak komplexní služby v oblasti interiérového designu, tak poradenství v jednotlivých aspektech tohoto oboru.

Potřebujete-li předělat nebo nově zařídit váš byt, některou z jeho místností, kancelář nebo jiný prostor a sami si na to netroufáte, není nic snazšího než využít služeb odborníka, který vám pomůže vykouzlit interiér podle vašich představ. Na první nezávislé konzultaci, která je zdarma, se Tereza Zmátlová seznámí s vašimi představami a přáními a vytvoří si představu o tom, o jaké konkrétní služby máte zájem. Jako další přijde na řadu návštěva a zaměření interiéru, který má být nově zařízen. Pak už následuje první 3D návrh obsahující výběr a rozmístění nábytku, volbu stylu interiéru, výběr barev, dekorací apod. Ve spolupráci s klientem je tento návrh přepracován do finální podoby a přistupuje se k realizace interiéru. Společnost mi.casa vám může poskytnout také poradenství v jednotlivých fázích zařizování interiéru, ať už se bude jednat o pomoc při výběru vhodného nábytku a doplňků přímo v obchodě, konzultaci týkající se vhodné kombinace barev nebo uspořádání prostoru aj.

Pod značkou DEDE – dekor dětem vyrábí Tereza Zmátlová nádherné dekorace do dětského pokoje, které jsou inspirovány fantazií a barevností dětského světa. Vytváří barevné kolekce, které se dají vzájemně kombinovat a které spojuje společný motiv. Ať už se rozhodnete zařizovat právě dětský pokoj nebo jinou místnost u vás doma či v kanceláři, s důvěrou se obraťte na společnost mi.casa.

  • Adresa
    Tereza Zmátlová,Jana Přibíka 959,Praha 9
  • Telefon
  • Web
    www.mi-casa.cz

Další interiérové poradenství, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.