Ideacollective

Interiérové poradenství, Praha

Brněnskou společnost Ideacollective tvoří mladý kreativní tým spolupracovníků, pro které je jejich práce velkým koníčkem. Jejich pracovní náplní je design soukromých i veřejných interiérů pro náročné zákazníky.

Společnost Ideacollective nabízí komplexní služby v oblasti návrhů a realizací interiérů po celé České republice. Kromě toho, že se její tým rád věnuje zajímavým a atypickým projektům, je dalším specifikem společnosti vlastní truhlářská dílna, ve které se vyrábí kromě jiného atypický nábytek na zakázku. Ideacollective pro vás zajistí vše od návrhu, přes optimalizaci cenových kalkulací až po výrobu a montáž designového nábytku a zajištění interiérových prvků. Spolupracuje také s umělci, jejichž díla se mohou stát třešničkou na dortu vašeho interiéru. Každému projektu je věnováno maximální úsilí a čas, aby výsledek odpovídal očekáváním i těch nejnáročnějších klientů. Ideacollective spolupracuje jen s prověřenými subdodavateli, kteří jsou schopni vyrobit interiérové prvky z kovu, kamene, skla a dalších materiálů jenž budou vynikat dokonalým řemeslným zpracováním.

Vzhledem k tomu, že zákazník je pro tým Ideacollective vždy na prvním místě, spolehlivost, vstřícnost, dodržování sjednaných termínů i rozpočtu patří mezi hlavní zásady společnosti. Pokud se tedy chystáte zařizovat interiér a netroufáte si na takový projekt sami, neváhejte služby Ideacollective vyzkoušet.

  • Adresa
    Mlýnské nábřeží 615/3,Brno – Obřany
  • Telefon
  • Web
    www.ideacollective.cz

Další interiérové poradenství, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.