Galerie moderního umění Gagika Manoukiana

Interiérové poradenství, Praha

Pokud máte již z velké části interiér zařízený, ale stále ještě mu schází něco, co mu dodá na jedinečnosti a originalitě, co takhle jej ozvláštnit obrazem od arménského malíře Gagika Manoukiana nebo dalších autorů, které najdete v prodejní galerii moderního umění v Praze?

Prodejní galerie moderního umění Gagika Manoukiana se nachází v centru Prahy v Husově a v Jilské ulici. Gagik Manoukian se narodil v Arménii a kořeny arménského umění i arménskou avantgardou se nechal inspirovat ve svých obrazech, které si pohrávají s jasnými barvami, kontrasty a světlem. Jeho obrazy jsou součástí soukromých sbírek v Evropě i v USA a mohou se stát také součástí vašeho interiéru. Gagik Manoukian se ve svých figurálních obrazech inspiruje především ženskou krásou a tělem, ale vytváří také abstraktní malby a krajiny. Jeho obrazy si můžete koupit v jedné z kamenných galerií nebo objednat na internetu a nechat si jej doručit až domů. Pokud si nejste jistí, zda se konkrétní obraz bude hodit do vašeho interiéru, můžete si jej zapůjčit a odnést domů na zkoušku. V galeriích vám také poradí s výběrem vhodného rámu.


Služby galerie zahrnují také interiérové poradenství. Pokud si nevíte rady s tím, jak vylepšit váš stávající interiér, galerie Gagika Manoukiana pro vás navrhne změny v souladu s vaším vkusem a pokud se ve vašem interiéru bude dobře vyjímat některý z jejich obrazů, ráda vám jej doporučí. Za přijatelné ceny pro vás navrhne celý interiér včetně optimálního dispozičního řešení a předloží vám jej v podobě profesionálního 3D návrhu. Konečná podoba interiéru, která bude zcela odpovídat vašim přáním a představám, bude výsledkem vaší spolupráce s designérem.

  • Adresa
    Husova 8,Praha 1. Jilská 9
  • Telefon
  • Web
    www.gagikgallery.com

Další interiérové poradenství, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.