Designist

Interiérové poradenství, Praha

Krásné interiéry, které jsou nadčasové a elegantní, pro vás vytvoří návrhářka interiérů Ivana Šustrová pod značkou Designist.

Designist nabízí komplexní služby bytového návrhářství pro privátní i komerční interiéry, od počátečního návrhu až po samotnou realizaci interiéru, včetně designové analýzy/vizualizace (dodání vzorkovnice povrchů a materiálů, výkresové dokumentace, projektové dokumentace včetně barevné kompozice, časových harmonogramů a rozpočtu) i dozorování během realizace a montáže. V nabídce kompletních služeb společnosti je i zpracování výkresové a výrobní projektové dokumentace v Autocadu (výkresy 2D, 3D, modelování a vizualizace v programu Pallete Cad, vytvoření či překreslení půdorysů, řezů, studií, rozvržení nábytku, atd.). Společnost Designist úzce spolupracuje s klienty a nabízí jim realistické vizualizace, díky nimž zákazník skutečně získá interiér svých snů. Designist rovněž poskytuje poradenství barev v interiéru v závislosti na záměru klienta a dle účelu objektu (restaurace, kanceláře, butiky, rezidenční objekty, atd., barevná schémata mají stejný význam jako funkčnost prostoru). Spolu s výběrem barev vám Designist doporučí i vhodné materiály a povrchy.

Interiérová designérka Ivana Šustrová spolupracuje s řadou osvědčených dodavatelů a vždy klade důraz na dokonalé provedení. Toužíte-li po kvalitní renovaci interiéru vašeho domu, kanceláře nebo obchodu či stavíte-li od základu a potřebujete interiérové poradenství, kontaktujte firmu Designist / Ivanu Šustrovou ještě dnes. 

Další interiérové poradenství, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.