MgA. Jiří Chocholoušek

Interiérové poradenství, Praha

Pokud sledujete rádi televizní pořady, v nichž dochází k proměně interiéru bytu či domu, pak možná znáte designéra Jiřího Chocholouška, který je známý z televize Prima jako jeden z autorů návrhů interiérů v pořadu Jak se staví sen.

Designér Jiří Chocholoušek vystudoval Fakultu umění a architektury Technické univerzity v Liberci. Zde pod vedením známého architekta Bořka Šípka studoval v ateliéru Environmental design. Jiřího Chocholouška vám doporučujeme kontaktovat, pokud hledáte profesionála, který ve spolupráci s vámi dá interiéru vašeho domu nebo bytu nový kabát. Kromě práce pro televizi spolupracoval Jiří Chocholoušek např. s GE Money Bank, pro jejíž marketingové oddělení vypracoval studii open space, s farmaceutickou firmou Helvetia Pharma, pro niž vytvořil dvě řady obalů onkologických produktů, s developery MEI Moravia a CEG Czech. Je jedním z autorů koncepce KYO KI, módní show japonského návrháře Yoshikiho Hishinumy. Spolupracoval také s nadačním fondem Kapka naděje, pro jehož projekt Naděje 24 navrhl corporate identity.

Díky svým rozmanitým zkušenostem může být Jiří Chocholoušek právě tím odborníkem na interiérové poradenství, kterého hledáte.

Další interiérové poradenství, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.