CUSHY

Interiérové poradenství, Praha

Designové studio CUSHY poskytuje svým klientům kompletní řešení při realizaci interiéru, ať už jde o místnost, byt, veřejný či kancelářský prostor. Pokud plánujete uskutečnit některý z interiérových projektů, které Vám leží na stole, obraťte se na Lenku Černíkovou a Petru Naušovou, dvojici, jež stojí za designovým studiem CUSHY. Spolupracují spolu již od roku 2009 a klientům nabízí kompletní realizaci interiérů, od prvotních stavebních úprav a prací až po dovybavení a dodělání dekorace interiérů, včetně nákupu s designerem.

Kromě komplexního řešení ideálního pro klienty, kteří se nechtějí zabývat jednotlivými dílčími kroky, je doménou studia CUSHY i spolupráce s týmy kvalitních řemeslníků všech profesí, s působením po celé ČR. K přednostem studia patří i efektivní koordinace těchto profesí, od zedníků až po drobné řemeslníky zabývající se dekorováním interiérů.

Mezi zákazníky designového studia CUSHY najdete nejen klienty, kteří touží po realizaci vlastního bydlení, ale i firmy požadující úpravu a řešení komerčních prostor, kanceláří či restaurací. Všechny poptávky řeší dvojice Černíková & Naušová s maximálně individuálním přístupem – původní představy formují do konečného celku tak, aby výsledek okouzlil svojí vyvážeností a střídmostí, byl praktický a zároveň nadčasový. 

Další interiérové poradenství, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.