NOVOdesign

Interiérové poradenství, Praha

Místo, kde trávíme většinu svého času – náš domov – a věci, které nás obklopují, mají obrovský vliv na naše životy. Pokud toužíte změnit interiér vašeho bytu či domu nebo pokud stavíte dům nový, seznamte se s firmou NOVOdesign vedenou interiérovou designérkou Hedvikou Novotnou. NOVOdesign nabízí neotřelé a stylové návrhy, které zlepší kvalitu bydlení.

Pro Hedviku Novotnou je kvalita bydlení založena nejen na atraktivnosti, ale také na funkčnosti. Pokud se vám líbí jednoduchý, čistý a funkční styl interiérového návrhářství, NOVOdesign je to pravé pro vás. Tato zkušená návrhářka nejprve své klienty vyslechne (klade velký důraz na kvalitní dialog) a snaží se do interiéru včlenit váš osobitý charakter, životní styl či dokonce příběh. Nemůže se tak stát, že by se klient u sebe doma cítil jako v neosobním showroomu či katalogu o bydlení. Hedvika Novotná vám vždy vytvoří pouze originální řešení prostoru, kde má vše svou funkci a smysl.

Spolupráce s ní zahrnuje kompletní balíček služeb, včetně např. zaměření prostoru, návrh barevného a stylového řešení, 2D výkresy včetně kót, 3D vizualizace prostoru, doporučení nábytku, osvětlení, textilií, návrhy atypického nábytku, přípravu technické dokumentace pro řemeslníky, součinnost s realizační firmou, závěrečné dekorování nového interiéru a jiné. Cílem interiérové designérky Hedviky Novotné je vytvoření finálního díla, do něhož se promítnou vaše nápady, přání, sny, styl bydlení a osobnost. Pokud si přejete osobně spolupracovat s odbornicí na návrhářství interiérů, která bude respektovat vaše nápady, neváhejte kontaktovat NOVOdesign. 

Další interiérové poradenství, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.