Linaka Interior Design

Interiérové poradenství, Praha

Potřebujete poradit s návrhem či realizací bydlení vašich snů? Pak se obraťte na mezinárodní tým architektů a designerů Linaka Interior Design, jehož členové vám rádi nabídnou své zkušenosti i odborné rady.

Projektové a designové studio Linaka Interior Design, působící na českém trhu od roku 2010, se zabývá navrhováním, úpravami a realizacemi bytových interiérů, celých bytů i veřejných prostor. Díky jejich úzké spolupráci se zkušenými řemeslníky a dalšími odborníky z příbuzných oborů můžete očekávat ucelený a originální výsledek, realizovaný dle vašich představ.

Koncept projektu – ať už se jedná o ložnici, kuchyň, systém skříní či komerční prostory, je klientům dodán ve formě 3D vizualizace. Jedna z dalších možností spolupráce se týká výroby originálního kusu nábytku dle vašich návrhů - díky vlastní truhlářské dílně jsou Linaka Interior Design schopni proměnit vaše představy v realitu. Chystáte-li se dodat svému stávajícímu nebo novému bydlení stylový nádech v technicky dokonalém provedení, obraťte se na tým zkušených architektů a projektových manažerů Linaka Interior Design.

Další interiérové poradenství, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.