Urban Sphere Interior

Interiérové poradenství, Praha

Ateliér Urban Sphere Interior, který založila a vede interiérová designérka Markéta Aniolová, nabízí návrhy a realizace v moderním a nadčasovém stylu pro městsky smýšlejícího klienta v Praze i celé České republice.

Studio Urban Sphere Interior vám pomůže vytvořit interiér vašich snů, ať už potřebujete profesionální designové poradenství při rekonstrukci vašeho bytu či domu, nebo nové prostředí pro vaši kancelář, restauraci, kavárnu nebo zcela nový prostor. Ateliér Urban Sphere Interior poskytuje komplexní návrhářský servis od prvotního designového konceptu až po samotnou realizaci. Důraz se klade na jednoduchost, promyšlenou funkčnost, čisté nadčasové zpracování a samozřejmě klientovu osobnost a životní styl. V dobrém interiéru bychom se především měli cítit příjemně, protože prostředí, ve kterém se nacházíme, nás značně ovlivňuje, proto při spolupráci s klienty interiérová designérka Markéta Aniolová tvoří prostory, které vycházejí z klientových specifických požadavků na prostor a atmosféru.

V úvahu je brán každý aspekt budoucího interiéru, od doporučení barev a materiálů, přes návrh stylu interiéru, dispoziční řešení na míru potřeb klienta, až po návrh konkrétních nábytků, osvětlení, koberců, stínící techniky a nábytků na míru. Je také důležité zmínit, že designérka Markéta Aniolová dohlíží na samotnou realizaci interiéru a každou její fázi, aby vše bylo dokončeno řádně a dle plánu. Kontaktujte studio Urban Sphere Interior ještě dnes a získejte interiér vašich snů.

Další interiérové poradenství, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.