Studio INDEFA

Interiérové poradenství, Praha

Majitelka Studia INDEFA Lucie Micková má pětileté zkušenosti s návrhy a realizacemi jak komerčních, tak soukromých interiérů a pomůže vám zútulnit také váš byt, obchod či kancelář.

Součástí úvodní bezplatné konzultace, kterou Studio INDEFA svým klientům poskytuje, je prohlídka nemovitosti a návrh možností řešení interiéru. Návrh a realizace interiéru pak zahrnuje návrhy dispozičního řešení a barevného sladění interiéru, nákup nábytku a doplňků nebo jejich zakázkovou výrobu na míru danému interiéru, výmalbu, návrh, výrobu a instalaci závěsů, japonských stěn, záclon apod. a návrh a realizaci osvětlení. Budete-li mít zájem, ve spolupráci s odborníky pro vás INDEFA zajistí návrh domácího audio-video systému. Studio INDEFA se podílelo na návrzích interiérů bytů pro developerský projekt Byty Bubeneč, na komplexních řešeních interiérů restaurací, kaváren, obchodů a celé řady rodinných domů i bytů. Kromě návrhů realizací interiérů nabízí Studio INDEFA také služby home stagingu, potřebujete-li vylepšit interiér vašeho domu či bytu za účelem jeho snadnějšího a rychlejšího prodeje či pronájmu.

Pokud navštívíte showroom Studia INDEFA v Dolních Břežanech, budete překvapeni širokým výběrem tapet a interiérových textilií předních značek Clarke & Clarke, Rash Textil, Kupferroth, Casamance, Prestigious Textiles a dalších.

  • Adresa
    U Náměstí 708,252 41 Dolní Břežany
  • Telefon
  • Web
    www.indefa.cz

Další interiérové poradenství, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.