Dětské centrum Domeček

Indoorové sporty a aktivity pro děti v Praze

Dětské centrum Domeček má svou základnu v prostorách základní školy Hanspaulka a mateřské školy Kohoutek, kde připravuje program pro děti v podobě různorodých aktivit a her. Organizuje také tábory pro děti a nejrůznější akce.

Soukromé dětské centrum Domeček se zaměřuje na aktivity pro děti od narození až po děti mladšího školního věku. Rodičům s dětmi umožňuje aktivně využít čas a najít si nové přátele. Děti mohou v Domečku navštěvovat nejrůznější kurzy, které trvají vždy jedno pololetí, jako např. angličtinu hrou, muzicírování, hru na flétnu, fotbálek, rukodělný kurz a mnoho dalších. Ke svým aktivitám využívá sportovní areál v blízkosti školy, gymnastický sál a tělocvičnu základní školy.

Centrum připravuje také aktivity pro těhotné a maminky po porodu (cvičení na míčích pro těhotné, cvičení pro maminky po porodu a jejich miminka) a pro rodiče s dětmi, konzultace a poradenství v oblastech vývojové psychologie, vzdělávání a rozvíjení dětí, rodinných vztahů apod. a organizuje pobyty pro rodiny s dětmi a tábory pro děti.

  • Adresa
    ZŠ Na Hanspaulce,Sušická 29,Praha 6 – Dejvice,MŠ Kohoutek,Fetrovská 2b,Praha 6 - Dejvice Domeček dětské centrum: 724 276 909
  • Web
    www.domecekdc.cz

Další indoorové sporty a aktivity pro děti v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.