Rodinné centrum Andílek

Indoorové sporty a aktivity pro děti v Praze

Rodinné centrum Andílek na pražském Smíchově vzniklo za účelem podpory rodin s malými dětmi. V souladu s pedagogikou Montessori jsou zde děti považovány za partnery dospělých a respektovány ve svých rozhodnutích a schopnostech komunikovat.

Rodinné centrum Andílek nabízí vzdělávací kurzy a semináře, Montessori vzdělávací aktivity, pořádá kulturní a vzdělávací akce pro veřejnost, a poskytuje výchovu předškolních dětí od 3 do 6 let a každodenní hlídání dětí do věku 3 let. V rodinném centru Andílek mohou děti navštěvovat kurz keramiky, který podporuje jejich spontánní tvořivost, a celé rodiny se po absolvování úvodní přednášky pro rodiče mohou účastnit rodinných Montessori pracoven. Pro dospělé organizuje rodinné centrum kurzy základní znalosti Montessori pedagogiky a různé přednášky a semináře.

Rodinné centrum Andílek provozuje také školku s prvky Montessori, jejímž cílem je za dostupnou cenu vzdělávat děti ve věku od 3 do 6 let. V Andílkově školce je kladen důraz rozvoj samostatnosti a odpovědnosti dětí, vede je k ohleduplnému chování k přírodě a nabízí jim bezpečné prostředí bez vzájemného porovnávání a soutěžení.

Další indoorové sporty a aktivity pro děti v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.