Zrcadlové bludiště na Petříně

Děti a volný čas v Praze

Nevíte-li, co si počít s volným odpolednem vašich dětí, vezměte je do petřínského bludiště. Důmyslná soustava zrcadel v této nenápadné budově na pražském Petříně je zárukou spousty zábavy a legrace.

Pražský vrch Petřín je odedávna lákadlem pro všechny Pražany. Zamilovaní si tu vyměňují první polibky, zájemci o astronomii tu tráví celé noci pozorováním hvězd a planet z petřínské hvězdárny a téměř každý ocení rozsáhlé petřínské sady plné uklidňující zeleně. Většina dětí však má z celého Petřína nejraději právě zrcadlové bludiště. Bludiště jim totiž nabízí možnost příjemně se bát a na závěr se ještě dosyta zasmát v síni smíchu plné zakřivených zrcadel. Nechybí navíc ani trocha poučení, neboť u východu z bludiště děti narazí na diorama zobrazující dobývání Prahy Švédy ke konci třicetileté války.

Zrcadlové bludiště na pražském Petříně je otevřeno během celého roku a nabízí velmi cenově přijatelné vstupné, navíc se slevami pro seniory, studenty do 26 let a rodiny. Prohlídka celého komplexu vám navíc pravděpodobně nezabere více než 30 minut, takže je bludiště vhodné i pro velmi časově vytížené rodiče. Vezměte své děti do petřínského zrcadlového bludiště a dopřejte jim zážitky, na které se nezapomíná.

  • Adresa
    Bludiště na Petříně,Petřínské sady,Praha 1 - Malá Strana,118 00
  • Telefon
  • Web
    www.petrinska-rozhledna.cz/zrcadlove-bludiste.php

Další děti a volný čas v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.