Lačhe Čhave

Děti a volný čas v Praze

Občanské sdružení Lačhe Čhave funguje v různých obměnách již od roku 1997 a v současné době se zaměřuje na práci v lokalitě Libuš, Písnice a Kunratice. Činnost sdružení spočívá v práci s dětmi z okolních škol a s bydlištěm v blízkosti klubu, kterým jsou nabízeny volnočasové aktivity a pomoc při doučování v rámci základní školní docházky.

Lačhe Čhave nabízí hned několik okruhů aktivit – klub Domino, dopolední program pro rodiče s dětmi, klub maminek, pořádání akcí pro děti do 6 let, výuku práce na PC, výuku angličtiny pro rodiče na mateřské dovolené či taneční a hudební soubor. Klub Rozhledna je zaměřen na sociální služby a poradenství.

V rámci volnočasových služeb můžou vaše děti, či vy, navštěvovat sportovní, hudební, výtvarné a divadelní kroužky, kroužky společenských her, přednášky a projekce filmů na přání nebo se účastnit jednodenních výletů či letních táborů. Kromě toho probíhá dvakrát v týdnu kurz českého jazyka pro začátečníky - vždy v úterý a čtvrtek a dále konverzace v českém, vietnamském, anglickém nebo německém jazyce.

V sousedství

  • Adresa
    Libušská 319/126,142 00,Praha 4
  • Telefon
  • Web
    www.lache-chave.cz

Další děti a volný čas v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.