Plavecká škola a Centrum pro volný čas Betynka

Děti a volný čas v Praze

Společenská organizace Betynka nabízí širokou nabídku aktivit pro smysluplné využití volného času dětí i dospělých. Mezi její hlavní aktivity patří Plavecká škola, Centrum pro volný čas dětí i dospělých, Školící a akreditační středisko a organizace volnočasových akcí všeho druhu.

Vybrat si můžete z akcí pobytových, poznávacích, adrenalinových či výukových a v jejím rámci se také můžete zúčastnit nejrůznějších závodů, lyžařských kurzů, prázdninových akcí a táborů. Kromě toho se můžete aktivně zapojit do aktivit výtvarných, rukodělných, hudebních, tanečních, sportovních, literárních, dramatických či herních. Organizace Betynka klade důraz i na pomoc opuštěným dětem a dětem z dětských domovů, pro které organizuje například Vánoční strom splněných přání, Dětský den a mnoho dalšího.

Velké oblibě se těší Plavecká škola Betynka, která působí na Praze 5 v bazénu Gymnázia Jaroslava Heyrovského a pořádá kurzy plavání pro děti i pro dospělé, rehabilitační a kondiční plavání. V nabídce naleznete speciální kurzy ploutvování, aquabel a aquaaerobiku, posilování ve vodě, vodní polo, těhotenské plavání a cvičení, šnorchlování a mnoho dalšího. Chcete-li se věnovat potápění na vyšší úrovni a aktivněji, nabízí Betynka kurzy potápění i na zkoušku pro děti i dospělé v bazénu, na volné vodě doma i v zahraničí a kurzy CMAS. Organizace Betynka spolupracuje s profesionály, kteří mají dlouholeté zkušenosti a času stráveného pod vodou skoro víc než nad vodou.

V sousedství

Další děti a volný čas v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.