Plavecký stadion Podolí

Plavecké bazény a koupaliště v Praze

Plavecký stadion Podolí, nacházející se na vltavském nábřeží nedaleko jedinečného historického komplexu Vyšehrad, už nabízí své služby všem milovníkům plavání a aktivního odpočinku přes čtyři desetiletí. Ne každý však ví, že Podolí nabízí mnohem více než jen plavecký bazén.

Vedle několika venkovních a krytých bazénů na vás v Podolí čekají například sauny (pro muže, pro ženy i společná), pára, solárium, fitness centrum, restaurace a kavárna, obří venkovní tobogan se samostatným dojezdovým bazénem, dětské brouzdaliště a rehabilitační zdravotnické zařízení nabízející masáže, vodoléčbu a další služby.

Plavecký stadion Podolí je snadno dostupný, neboť se k němu dostanete z centra Prahy vícero tramvajovými linkami během pouhých několika minut. Další výhodou Podolí je velkorysá otevírací doba. Až na malé výjimky je celý areál otevřen od 6:00 až do 21:45, což jistě ocení každý, koho trápí nedostatek volného času. Plavecký bazén Podolí nabízí cenově příznivé vstupné se slevami pro děti, důchodce a studenty.

V sousedství

Další plavecké bazény a koupaliště v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.