Veřejné minigolfové hřiště v Centrálním parku Stodůlky

Děti a volný čas v Praze

Příjemné minigolfové hřiště najdete v západním cípu Centrálního parku městské části Prahy 13 Stodůlky, v blízkosti ulic K Zahrádkám a Oistrachova.

Centrální park Prahy 13 využívají všechny generace k procházkám či jízdě na kole a kolečkových bruslích. V roce 2009 byla ve střední části parku otevřena sportovní zóna se dvěma sportovními hřišti, kuželkami a venkovními posilovacími trenažéry. Pro děti je v parku k dispozici dětské hřiště. Minigolfové hřiště vybudovala a spravuje Městská část Praha 13 pro zpříjemnění volného času svých obyvatel. Hřiště je otevřeno pro veřejnost zdarma a to od dubna do září mezi 8 a 21 hodinou a od října do listopadu mezi 9 a 18 hodinou. Od prosince do března je hřiště mimo provoz. Návštěvníci hřiště mají možnost si půjčit golfové hole a to v budově umýváren a WC ve střední části Centrálního parku. Hole jsou k zapůjčení oproti vratné záloze 500 Kč po předložení občanského průkazu každý den mezi 9 a 19 hodinou.

Pokud se tedy rozhodnete pro procházku mělkým údolím Prokopského potoka, zpříjemněte si svou procházku s dětmi třeba právě hrou minigolfu.

 

V sousedství

  • Adresa
    městská část Stodůlky,Praha 13
  • Web
    www.praha13.cz

Další děti a volný čas v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.