Koupaliště Petynka

Plavecké bazény a koupaliště v Praze

Koupaliště Petynka představuje skvělou příležitost pro všechny, kdo si rádi v letních měsících chodí zaplavat a vyskytují se v oblasti pražských Střešovic, nebo jsou ochotni se tam vypravit. Hlavním lákadlem tohoto koupaliště je bezpochyby velký venkovní plavecký bazén (50 m) s vyhřívanou vodou, mnozí však jistě ocení i bezdrátové Wi-Fi připojení k internetu, které je k dispozici zdarma v celém areálu.

Koupaliště Petynka je skvělým cílem pro výlet s celou rodinou v době teplého počasí. Vedle hlavního bazénu nabízí totiž areál koupaliště také brouzdaliště pro děti, dětské hřiště s trampolínou, stometrový tobogán, altánek skýtající často tolik potřebné útočiště před slunečními paprsky, hřiště na beach voleyball, stoly na stolní tenis, travnatou střešní pláž ideální pro opalování a mnoho dalšího.

Koupaliště Petynka bývá otevřeno každý den v období od května do září s tím, že otevírací doba se může změnit v případě nepříznivého počasí. Koupaliště Petynka se vyznačuje nepředraženým vstupným, jehož výše závisí na době vašeho příchodu. Pro důchodce nad 70 let platí vstupné zlevněné. Koupaliště Petynka má plně bezbariérový přístup a hydraulickou plošinu umožňující spuštění návštěvníka přímo do bazénu.

  • Adresa
    Praha 6,Otevřená 1072/4,169 00
  • Telefon
  • Web
    www.koupalistepetynka.cz

Další plavecké bazény a koupaliště v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.