Kulturní dům Mlejn

Děti a volný čas v Praze

Kulturní dům Mlejn sídlí ve Stodůlkách a už přes dvě desetiletí je významným pražským kulturním centrem. Ať už chcete strávit večer v rytmu rockové hudby, poslechnout si smetánku české folkové scény nebo zajít s dětmi o volném odpoledni na divadelní představení, v příjemných prostorách kulturního domu Mlejn najdete toto vše a ještě mnohem více.

Kulturní dům Mlejn, který nedávno prošel celkovou dvouletou přestavbou, navazuje na aktivity Klubu Mlejn, jehož tradice sahá až do roku 1988 a který si vydobyl renomé jako jedna z nejvýznamnějších rockových, folkových a divadelních scén v Praze. Mlejn v dnešní podobě klade zřetelný důraz na rozmanitost a chce oslovit posluchače a diváky všech věkových kategorií a různých zájmů. Proto je v programu tohoto kulturního domu významně zastoupeno  divadlo (včetně loutkového), koncerty folkové a country hudby, pantomima i tzv. "nový cirkus".

Vedle kulturního programu nabízí Mlejn také již tradičně celou řadu kurzů pro děti i dospělé. Ve Mlejně působí zavedená rocková škola Come to Jam nabízející výuku hry na "rockové" hudební nástroje, probíhají tu výukové kurzy tradičních hudebních nástrojů, pravidelné akrobatické workshopy, cirkusové kurzy, keramické dílny a rovněž pravidelná cvičení Pilates a break dance.

V sousedství

Další děti a volný čas v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.