Zoo Praha

Děti a volný čas v Praze

Pokud nevíte, co si počít s volným odpolednem či dnem svých dětí, vezměte je do pražské zoologické zahrady. Pražská zoo se nachází v malebné kopcovité čtvrti Troja a těší se mezi Pražany i návštěvníky Prahy velké oblibě. Není tomu tak náhodou - zahrada prošla poté, co byla značně poničena při ničivých povodních roku 2002, rozsáhlou rekonstrukcí díky které se proměnila v moderní zoo evropského formátu.

Není žádným tajemstvím, že jedním ze spolehlivých ukazatelů kvality zoologické zahrady je počet zdravých mláďat, která se v dané zoo narodí, a je jistě potěšující zprávou, že pražská zoo si v tomto směru vede skutečně dobře - mláďata se tu rodí každý měsíc a celou řadu z nich mohou vidět i návštěvníci. I díky tomu má pražská zoo malým i dospělým návštěvníkům skutečně co nabídnout: vidět tu můžete přes pět tisíc zvířat řazených k celkem 630 živočišným druhům.

Pražská zoo, držitelka celé řady mezinárodních ocenění, usiluje o vytvoření co nejpřirozenějšího životního prostředí pro každé zvíře, a tak jsou její součástí jedinečné pavilony jako Indonéská džungle, Afrika zblízka, Africký dům a savana a další, ve kterých mají návštěvníci příležitost vidět pospolu ty živočišné druhy, které i v divočině žijí sobě navzájem nablízku. V zoo samozřejmě nechybí řada stánků s občerstvením, restaurace ani nápojové automaty. Pražskou zoo si oblíbili děti i dospělí možná i proto, že nabízí možnost spojit odpočinek a zábavu s poučením.

V sousedství

  • Adresa
    ZU Trojského zámku 3/120,171 00,Praha 7
  • Telefon
  • Web
    www.zoopraha.cz.

Další děti a volný čas v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.