Klub Junior

Děti a volný čas v Praze

Desetiletá tradice Klubu JUNIOR je dostatečnou zárukou toho, že volnočasové aktivity zde nabízené jsou kvalitní a hlavně veřejností oblíbené. Otevřené centrum Klub Junior nabízí zájmové vzdělávání v oblasti hudební, jazykové, sportovní, kurzy odborně vzdělávací a kurzy umělecké tvorby.

Klub Junior je převážně zaměřen na cílovou skupinou děti a mládež, ale odborní lektoři s víceletou praxí pracují se všemi věkovými kategoriemi, které o kurzy projeví zájem. Na stránkách Klubu Junior najdete aktuální nabídku jednotlivých zájmových oborů, kurzů a kroužků. Má-li vaše dítě speciální potřeby či dispozice, pokusí se mu zde kurzy přizpůsobit na míru a vyjít mu co nejvíce vstříc.

Kromě široké nabídky kurzů, probíhajících během pracovních dní, si můžete vybrat i ze široké nabídky víkendových aktivit. Víkendová nabídka je připravována ve spolupráci s humanitárním sdružením Protebe a je opět určena všem zájemcům bez rozdílu věku. Aktivity Klubu Junior ovšem nekončí s koncem školního roku, v období letních prázdnin můžete své děti přihlásit na dva typy letních dětských táborů – příměstský, konající se v červenci a dva mimopražské, konající se v červenci a v srpnu.

V sousedství

  • Adresa
    Na Okruhu 395/1,Praha 4 Písnice,142 00
  • Telefon
  • Web
    www.klubjunior.cz

Další děti a volný čas v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.