Baby club Kenny – Přístav dětství

Děti a volný čas v Praze

Baby club Kenny v pražské Libuši, jenž svou činnost zahájil v roce 2006, nabízí nepřeberné množství programů pro nastávající rodiče, rodiče s dětmi, děti i dospělé.

Mezi nejoblíbenější a nejvyhledávanější programy patří plavání s kojenci a batolaty, cvičení pro rodiče s dětmi, plavání a cvičení pro těhotné, poradna o psychomotorickém vývoji dítěte, něžná náruč rodičů (výuka manipulace s dítětem a péče o něj), hlídání dětí a miniškoličky, tábory pro děti i dovolené pro rodiny s dětmi. Kurzy v Baby clubu Kenny probíhají nepřetržitě. Celoroční kurzy plavání jsou rozděleny do dvouměsíčních bloků, do nichž se mohou zapsat nové děti. Tyto bloky začínají vždy na začátku lichého měsíce, tedy v lednu, březnu, květnu, červenci, září a listopadu. Bazén v Baby clubu Kenny je také možné si pronajmout na jednu až čtyři hodiny pro soukromé akce.

Kromě Prahy – Libuše nabízí Baby club Kenny kurzy plavání také na dalších dvou místech v Praze a v jiných městech jako Třinec, Kroměříž, Valašské Meziříčí, Nový Jičín a dalších.

V sousedství

Další děti a volný čas v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.