Taneční škola Svey

Děti a volný čas v Praze

Pokud je vaším snem naučit se výborně tančit nebo pozorujete na svých dětech jisté taneční vlohy, mohla by vás zajímat nabídka taneční školy Svey v pražských Stodůlkách, jejíž kurzy navštěvují děti i dospělí.

Taneční škola Svey byla založena v roce 2001 Natalií a Alexandrem Litvinovými, absolventy katedry choreografie a baletního umění v oboru společenských tanců Petrohradské univerzity Humanitních věd. Škola nabízí standardní, latinské a moderní tance pro děti i dospělé. Ze standardních tanců budete po absolvování tanečního kurzu ovládat waltz, tango, valčík, foxtrot a quickstep, z latinských tanců sambu, rumbu, cha-chu a jive a z ostatních tanců například merengue, blues, mambo, polku či mazurku. Děti a junioři se mohou přihlásit na moderní styly jako hip-hop, funk, disco, R’n’B a street dance a pod vedením trenérů se tak naučí tančit moderní prvky a atraktivní variace, díky kterým se pak mezi svými vrstevníky rozhodně neztratí.

Do kurzů je možné se přihlásit po internetu nebo osobně přímo na hodině dle aktuálního rozvrhu. Pokud nemáte čas navštěvovat taneční kurzy pravidelně, chcete se připravit na svatební tanec nebo si osvěžit některé tance či figury, můžete se do taneční školy Svey objednat na individuální hodinu (500 Kč za 60 minut).
 

V sousedství

  • Adresa
    Spolkový dům,K Vidouli 727,Praha 5 – Stodůlky
  • Telefon
  • Web
    www.svey.cz

Další děti a volný čas v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.