Sportovně-relaxační areál Gutovka

Děti a volný čas v Praze

Užijte si se svými dětmi den plný pohybu a zábavy ve sportovně-relaxačním areálu Gutovka nacházejícím se pouhé tři minuty chůze od stanice metra Strašnická. V areálu naleznete bohaté možnosti sportovního vyžití pro všechny věkové kategorie, a to pro skupiny i jednotlivce.

Součástí areálu Gutovka jsou čtyři hřiště na beach volejbal a hřiště na malou kopanou, venkovní lezecká stěna, multifunkční hřiště (ideální pro basketbal či volejbal), rozsáhlý skatepark, lanové centrum a dětské hřiště. V zimních měsících funguje v areálu Gutovka rovněž zastřešená ledová plocha pro veřejné bruslení. Beach volejbal i kopanou si navíc v areálu Gutovka můžete zahrát i přes zimu - příslušná hřiště jsou přes zimu zakryta vytápěnou halou.

V areálu Gutovka si přijdou na své i všichni ti, kteří rádi soutěží - pravidelně se tu konají například turnaje ve stolním tenise a v beach volejbalu. Zcela ojedinělá je pak atrakce Malý vodní svět, na které si děti mohou formou vodních hrátek osvojovat základní fyzikální poznatky. Součástí areálu Gutovka je velká restaurace s terasou nabízející teplá jídla i nápoje včetně výhodných denních menu. Navštivte areál Gutovka a učiňte první krok k aktivnějšímu a zdravějšímu životnímu stylu. 

  • Adresa
    Gutova 39,100 00,Praha - Strašnice
  • Telefon
  • Web
    www.hamrsport.cz/gutovka

Další děti a volný čas v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.