Dům dětí a mládeže Stodůlky

Děti a volný čas v Praze

​Hledáte-li smysluplnou náplň volného času svých ratolestí, mohl by vás zaujmout pestrý výběr aktivit a akcí pro děti i jejich rodiče pořádaných Domem dětí a mládeže Stodůlky. Nabízené aktivity sahají od pravidelných dětských táborů až po jednorázová zábavná odpoledne či celé dny.

V Domě dětí a mládeže ve Stodůlkách si přijdou na své děti všech věkových kategorií - od předškoláků až po dospívající. Díky různorodosti nabízených aktivit tu navíc spoustu zábavy i poučení naleznou děti i dospívající rozličných zájmů. Pokud jsou vaše děti sportovně založené, jistě si vyberou z bohaté nabídky pohybových kroužků, ze kterých jmenujme alespoň kurzy aerobiku, bezkontaktního kickboxu, břišního tance, gymnastiky, žonglování a dále nejrůznější taneční kurzy. V nabídce hudebních kurzů nechybí výuka kytary, flétny a zpěvu. Techničtější typy zase možná zaujmou kurzy modelářství a kurzy pro elektro-radio amatéry. Děti se dále mohou zapisovat do jazykových, výtvarných a keramických kroužků.

Dům dětí a mládeže Stodůlky pořádá celou řadu dětských táborů. Na tábor lze vyjet během jarních i letních prázdnin a nabízeny jsou dětské tábory různých zaměření a typů. Vedle tradičních, týdenních či delších táborů mimo Prahu jsou k dispozici i tábory příměstské, konající se většinou přímo v Domě dětí a mládeže Stodůlky. Vaše děti si podle svého zájmu mohou vybrat tábor s hudebním, sportovním či všeobecným zaměřením. Nabídku tohoto dětského centra doplňují sportovní, hudební i taneční soutěže a přednášky pro rodiče.
 

V sousedství

  • Adresa
    Chlupova 1800/6,155 00,Praha 5-Stodůlky
  • Telefon
  • Web
    www.ddmstodulky.cz

Další děti a volný čas v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.