Klub Pohádka a Školička

Děti a volný čas v Praze

Jste-li na mateřské dovolené, nebo chcete-li svým dětem zajistit příjemně a aktivně strávená dopoledne, určitě si nenechte ujít nabídku Klubu Pohádka a Školička, který sídlí v budově Domu dětí a mládeže Stodůlky na Praze 13.

Klub Pohádka je určen pro děti od 1 do 3 let a jejich rodiče a klub Školička pro děti od 3 let, kteří si již dokáží hrát bez rodičů. V rámci obou klubů budete rozvíjet nejen pohybové a umělecké schopnosti svého dítěte, ale seznámíte se v rámci kolektivu s dalšími maminkami s dětmi a ještě si při tom příjemně zacvičíte nebo vyrobíte malé dárky či dekorace. V rámci dopoledních programů Klubu Pohádka se všichni schází v herně, kde je dětem k dispozici vybavení na hraní všeho druhu, pokračuje se společným cvičením a tanečky s říkankami či nejrůznějšími výtvarnými aktivitami dětí i rodičů. Na přání rodičů je program dále obohacován o přednášky, společné výlety a další akce. Mezi oblíbené doplňkové akce patří například pořádání seminářů "Večerní rituály" - jak připravit dítko ke spánku, "Kdo z koho" a další na vámi zvolené témata.

V Klubu Školička si v dopoledních programech děti vyzkouší cvičení a pohybové hry, keramické a výtvarné tvoření různými technikami, zpívání a drobné vzdělávací a naučné hry. Zkušené lektorky s dlouholetou praxí mají k dětem individuální přístup a můžete si být jisti, že se ani vy, ani vaše děti nebudete nudit.

V sousedství

  • Adresa
    DDM Stodůlky,Chlupova 1800,155 00,Praha 5
  • Web
    http://pohadkaaskolicka.webnode.cz/

Další děti a volný čas v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.