Hudební škola YAMAHA

Indoorové sporty a aktivity pro děti v Praze

Hudební kurzy pro děti různého věku počínaje miminky ve věku 4 měsíců pořádá Hudební škola Yamaha na mnoha místech v Praze a středních Čechách.

Již v kojeneckém věku vede poslech hudby a hudební „brebtání“ k intenzivnímu propojování sítě nervových buněk v mozku a při intenzivním prožívání hudby se hudba stane druhou mateřskou řečí kojence. Ve věku od 4 do 5 let, kdy se silně rozšiřuje slovní zásoba, mají děti ideální předpoklady pro pochopení hudebních vztahů a souvislostí. Kurzy v Hudební škole YAMAHA jsou rozděleny podle věku dětí na kurzy pro miminka a batolata od 4 do 18 měsíců, pro děti od 1,5 roku do 4 let a pro děti od 4 do 6 let. Děti se ve skupinách učí současně a zároveň jeden od druhého. Vyučování za pomoci moderního učebního softwaru je doplněno o improvizace a jiné kreativní techniky. Pro děti ve školním věku nabízí škola výuku hry na zobcovou flétnu, klávesy, akustickou kytaru a výuku populárního zpěvu.

Hudební školy YAMAHA se objevily v Čechách poprvé v roce 1994 a setkaly se s širokou odezvou veřejnosti. K výuce hry na kytary a zobcové flétny se později přidala i výuka hry na elektrickou kytaru, basovou kytaru a populární zpěv.

Další indoorové sporty a aktivity pro děti v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.