Výtvarný ateliér Malování kreslení

Indoorové sporty a aktivity pro děti v Praze

Výtvarný ateliér Malování kreslení v v krásné pražské čtvrti Vinohrady je ideálním místem pro děti i dospělé, kteří v sobě chtějí probudit své kreativní já. Toto tvůrčí umělecké centrum nabízí široký výběr z kurzů a workshopů pro děti, a to včetně malování a kreslení, Ranních kurzů malování a kreslení pro rodiče a děti (ideální způsob trávení času se svým potomkem), Kurzů keramiky (modelování hlíny, práce na hrnčířském kruhu, odlévání do forem, glazování, apod.) nebo i Základů komiksu a ilustrace (milovníci kreslených seriálů si mohou vytvořit vlastní komiks!).

Umělecké kurzy pořádané neziskovou organizací Výtvarný ateliér Malování kreslení si drží vysoký standard, neboť jsou vyučovány akademickými malíři, architekty, designéry a sochaři. Toto útočiště kreativních lidí všech věkových kategorií je skvělým místem k prozkoumání různorodosti umění, jednotlivých technik a prostředků, apod. Letní a semestrální kurzy nejsou určeny jen pro děti, nýbrž také pro mladé, dospělé a seniory, bez ohledu na zkušenosti nebo talent.

Letní a semestrální kurzy jsou otevřené pro všechny bez ohledu na talent, zkušenosti nebo věk; v nabídce jsou také speciální kurzy pro seniory. Pokud se chcete vy nebo vaše dítě naučit kreslit, malovat, vyřezávat nebo třeba i experimentovat s různými uměleckými technikami, tohle je trefa do černého. Výtvarný ateliér Malování kreslení se může pochlubit příjemnou a motivující atmosférou, kde jsou tvořiví jedinci vítáni a kde se mohou dále rozvíjet. Za povšimnutí stojí také nabídka zkušebních lekcí pro případ, že zvažujete přihlášku do některých z kurzů. Pro další informace o jednotlivých lekcích navštivte dole uvedené webové stránky ateliéru.

Další indoorové sporty a aktivity pro děti v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.