Rodinné centrum Letná

Indoorové sporty a aktivity pro děti v Praze

Rodinné centrum Letná, které je v provozu díky obětavé práci mnoha dobrovolníků již od roku 2004, poskytuje prostřednictvím herny s tělocvičnou a široké nabídky kurzů prostor pro rodiny s malými dětmi.

Pravidelný program centra nabízí mnoho aktivit nejen pro rodiče s malými dětmi, ale i pro děti ve školkovém a mladším školním věku a dospělé. V nabídce jsou například výtvarné kurzy pro menší i větší děti, tanečky pro předškolní děti, angličtina, kurzy jógy pro těhotné, strollering, pohybové hry s kojenci, které stimulují jejich psychomotorický vývoj a další. Dopolední program v centru je vyhrazený malým dětem předškolkového věku, ale vítaní jsou i jejich starší sourozenci. Kromě volné herny se mohou děti od 1-2 let každý pátek účastnit Klubu, v rámci nějž cvičí nebo se zabývají výtvarnou činností. Stejný program, ale pro děti od 2 do 3 let je na programu každé úterý, zatímco středy jsou vyhrazeny maminkám s miminky do jednoho roku věku. Do herny i Klubu může přijít každý bez ohlášení předem. Rodinném centrum Letná pořádá pro rodiče cyklus vzdělávacích přednášek zabývajících se výchovou dětí a partnerských vztahů.

Kromě pravidelného programu organizuje Rodinné centrum Letná jednorázové akce pro veřejnost, jako jsou masopust, adventní programy, turnaj v kuličkách nebo různé benefiční akce.

  • Adresa
    Janovského 1349/24,170 00 Praha 7
  • Telefon
  • Web
    www.rcletna.cz

Další indoorové sporty a aktivity pro děti v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.