Toulcův dvůr

Indoorové sporty a aktivity pro děti v Praze

Cílem Střediska ekologické výchovy hlavního města Prahy, Toulcův dvůr, je poskytnou dětem a jejich rodičům činnosti a zážitky, díky kterým si vytvoří kladný vztah k životnímu prostředí.

Toulcův dvůr zasazený uprostřed městské sídlištní zástavby disponuje rozsáhlým přírodním areálem, kde se odehrává velká část jeho aktivit. Jedním z nejzajímavějších míst na Toulcově dvoře je farma, kde mohou děti vidět prasata, koně nebo krávu Jitku. V zoo koutku si pak mohou prohlédnout malá zvířátka, jako jsou křečci, morčata nebo zástupci plazů a hmyzu, o která se starají děti z chovatelských kroužků. V Toulcově dvoře se vedle různých kroužků, dílen a vycházek na farmu pořádají také nejrůznější volnočasové aktivity a slavnosti s tématikou lidových svátků a obyčejů, koncerty, přednášky, promítání filmů a další. Návštěvníci mají možnost také využít stravování v jídelně, která podává jídla z kvalitních čerstvých potravin dle zásad zdravé výživy nebo krátkodobé ubytování v místním hostelu. Toulcův dvůr je unikátní také díky památkově chráněnému souboru budov, které pocházejí už z období středověku.

Chcete-li, aby vaše děti měli již odmalička dobré ekologické povědomí a věděli, jak se chovat k přírodě, vezměte je na některou z celé řady akcí pořádaných zájmovým sdružením Toulcův dvůr.

Další indoorové sporty a aktivity pro děti v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.