Atlantis Center

Indoorové sporty a aktivity pro děti v Praze

Hledáte pro své děti skvělou příležitost k ukojení jejich hladu po poznání? Pokud ano, věnujte pozornost Atlantis Center – Domu zážitků, kde se Vaše díte zábavnou formou seznámí s dějinami i s přírodními vědami.

Atlantis Center – Dům zážitků vznikl v roce 2013 a nabízí přes 20 interaktivních exponátů, které nabízejí skvělou příležitost osvojit si na základě vlastní zkušenosti množství poznatků z oblastí mechaniky, matematiky a statiky a seznámit se s fascinujícími jevy, jako jsou magnetické póly, bubliny či lasery. Poznávání dějin, kultury a vědy je v Atlantis Center natolik zábavné, že jistě zaujme i dospělé!

Jednou ze vzdělávacích možností, nabízených v Atlantis Center ve spolupráci s londýnskou organizací SCIATOM, je program „Faraonovo tajemství“. Tento šedesátiminutový program, jenž je výsledkem spolupráce učitelů dějepisu, zaměstnanců muzeí a restaurátorů, představuje skvělou příležitost poznat záhadný svět starověkého Egypta. Účastníci programu si na vlastní kůži vyzkouší různé egyptské rituály, jako jsou mumifikace či balzámování, a naučí se umění luštit hieroglyfy. Vzhledem k tomu, že průvodci programem na sobě mají stylové egyptské kostýmy, jde pro děti a mládež o skutečně nezapomenutelný zážitek. Pokud chcete, aby se Vaše dítě seznámilo s jedinečným kouzlem poznávání dějin i přírodních věd, vezměte je do Atlantis Center! Toto zábavně-naučné centrum rovněž nabízí pořádání narozeninových oslav v egyptském stylu, což by Vaši malí milovníci historie jistě ocenili. 

  • Adresa
    Šumavská 1112/16,Praha 2
  • Telefon
  • Web
    www.atlantiscenter.cz

Další indoorové sporty a aktivity pro děti v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.